Du er landet på Hagesmæk.dk, det helt rigtige sted at finde Mam hagesmæk. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Mam hagesmæk tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: MAM Bambino Easy wipe! Hagesmæk Vand & Smudsafvisende Mint

  • Mærke: Mam

Sidste produkt på vores liste er MAM Bambino Easy wipe! Hagesmæk Vand & Smudsafvisende Mint som vi har fundet til 19,- hos Motatos DK.

Forhandlerens beskrivelse:
 Bambino Easy Wipe er en vand- og smudsafvisende hagesmæk med flot print.
Easy wipe – voksbehandlet hagesmæk til børn.
Easy wipe! har masser af motiver og mønstre, som gør hagesmækken til et sjovt indslag.
Den voksbehandlede overflade afviser effektivt vand og snavs og misfarves ikke af, at der spildes mad og drikkevarer på den.
Hagesmækken føles blød og behagelig om barnets hals og har en justerbar velcrolukning, som gør den nem at tage af og på.
Den har en praktisk lomme forneden, som fanger spildt mad.
Perfekt at rulle sammen og have med i tasken, når man skal på udflugt….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Mam Hagesmæk på listen er MAM Bambino Easy wipe! Hagesmæk Vand & Smudsafvisende Mint fra Motatos DK med en pris på 19.00. Billigste udvalgte Hagesmæk er MAM Bambino Easy wipe! Hagesmæk Vand & Smudsafvisende Mint som du kan købe for 19.00 hos Motatos DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Mam Hagesmæk data og priser er hentet fra 1 butikker (Motatos DK). Alle Mam Hagesmæk tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hagesmæk guides:

Fandt du ikke det rigtige Hagesmæk blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hagesmæk: