At rejse med en lille - her er 6 ting du skal huske, samt 4 tips til at gøre det hele lidt nemmere

Når man skal på rejse med en lille baby eller et mindre barn, så er der nogle ting man skal huske. Derudover er der nogle ting, man kan forberede, så man gør turen nemmere for sig selv,.

I denne artikel vil vi gennemgå 6 gode ting at huske, samt give 4 tips til ting der vil gøre hele ferien nemmere for alle.

Gode ting at huske

Lad os starte med de essentielle ting at huske, der kan være nogle ting, som måske ikke relaterer sig til jer, og der kan måske også derfor være nogle ting, du føler mangler. Dette er derfor naturligvis ikke en endegyldig liste, men kan bruges og skal ses som inspiration.

En god rejse klapvogn

En god rejseklapvogn er rigtig god at have med, den giver muligheder for at dit barn har et sted at sove, og den vil give muligheder for generel transport. Derudover vil dit barn have et sted, hvor det kan føle sig tryg, og det vil have et sted, hvor det kan være i skygge.

Bæresele

En bæresele er ligesom en klapvogn en skøn ting at tage med. Især til de helt små. Det giver barnet et trygt sted at være, og det giver barnet mulighed for at få fred fra alle de mange indtryk, det vil få, på en ferie. Derudover er det en nem løsning til transport af de helt små børn, når de ikke vejer så meget endnu.

Hagesmækken

Er dit barn begyndt at spise, så er en hagesmæk en skøn ting, det kan være svært at vaske tøj på en ferie, så hvis man har en hagesmæk, kan man undgå de værste pletter, og tøjet vil derfor ofte kunne bruges flere gange. 

Babyalarmen

Babyalarmen er også en god ting at huske. Det er rart at kunne lade barnet sove på sit værelse, uden at man skal ind og kigge til det hele tiden. Ligesom du sikkert bruger en babyalarm derhjemme, så er den også rar at have med på ferie.

Solcreme

God solcreme er essentiel. Du kan naturligvis finde solcreme på ferien, men det er ikke altid de samme mærker, du er vant til, og hvis dit barn har sart hud eller lignende, så kan det være rart at tage ekstra solcreme med hjemmefra til turen.

Solhat

Flere solhatte er ligesom solcreme godt til at beskytte dit barn mod den bagende sol. Det er ikke altid nemt at finde skygge, og en god solhat er derfor essentiel. Solcreme og solhat giver god beskyttelse til dit barn.

Snacks

Det er rart at medbringe snacks, både til turen derned, når man er på ferie, og når man er på vej hjem. Ammer du dit barn, og er det den eneste mad, den får, så behøver du naturligvis ikke pakke snacks, men er dit barn begyndt at spise, så find nogle af de snacks, du ved, dit barn kan lide, og sørg for at tage rigelige mængder med. Der vil igen ikke være de samme muligheder og mærker, du er vant til og stoler på, på ferien.

Tips til en nemmere tur

Når du har pakket tasken, så er der også nogle ting, du kan gøre for at gøre turen nemmere. Det gælder både rejsen derned og hjem, og det gælder på selve ferien.

Underholdning til turen derned og hjem giver en bedre tur

Underholdning til dig selv og dine børn på turen derned og hjem er rigtig vigtigt, så du får en mere afslappet tur. Det at rejse med børn vil altid være lidt stressfyldt, men du kan undgå det værste ved at planlægge underholdning på forhånd.

Det kan være lege og spil til flyrejsen eller lignende, eller det kan være en skærm, som kan bruges på flyet. Det kan være godt at finde underholdning frem, som er nyt, og derfor får noget nyhedsværdi, når det findes frem. På den måde vil det nemlig give underholdning til længere tid, inden børnene begynder at kede sig med det. Her kan man med fordel finde nogle ting, som man finder frem til turen derned, og så have nogle andre ting man finder frem til turen hjem.

Underholdning til ferien generelt giver mere frihed

Hvis du sørger for at have tænkt over, hvad børnene skal underholdes med på selve ferien, så undgår I at skulle søge og lede efter det, når I når frem. Se derfor efter, hvilke muligheder der er på jeres hotel, og se hvad der er af muligheder i området omkring. Hvis man vælger at købe rejsen gennem et bureau som Escapeaway, kan man ofte der se, hvilke muligheder hotellet tilbyder af underholdning.

Det kan også være noget spændende legetøj, I tager med, som giver jer lidt frihed til at slappe af, når børnene er underholdt med det.

Klapvogn giver mere frihed

Ligesom en klapvogn er god at huske, så giver den også frihed til armene på turen. Den er især god til byferier, hvor man ofte ender med at gå mange kilometer på en dag. Den giver et sted for barnet at sove, så barnet har en rutine omkring luren, og den giver et sted, hvor barnet kan få skygge i de stærke soltimer. Derfor er en klapvogn altid en god ting at have med, og den vil gøre jeres liv på ferien nemmere.

En bæresele giver muligheder, når du ikke kan bruge klapvognen

Du kan med fordel samtidigt tage en bæresele med. Der er meget landskab, der ikke egner sig til klapvognen. Og klapvognen kan også være svær at få med rundt i busser eller lignende, når der ikke er så meget plads.

Derudover kan børn nogle gange stoppe med at have lyst til at gå videre, og har man ikke klapvognen i nærheden, så giver bæreselen en mulighed for at bære barnet, uden at det skal være på armen.

Menu
Top